Portada > Agenda > Rua escola bressol Gall Mullat

Agenda

L’agenda

< Tornar al llistat

Rua escola bressol Gall Mullat

Dia i hora: divendres 13/02/2015 de les 16:45h a les 18:45h

El carnestoltes ja s’acosta i la Llars d’Infants Municipal El Gall Mullat sortirà als carrers del nostre poble per celebrar-ho amb una rua el proper  13 de febrer.

 

El recorregut començarà al carrer Llobregat a les 16.45h, tombarà al carrer Sant Cristòfol, després carrer Maragall fins agafar el carrer Pere Farrés per arribar a la nau de Cal Sanahuja, on hi haurà un fi de festa que calculem serà a les 17’30h.

 

Per tant, us convoquem a tots a les 16.45h al carrer Llobregat. Podreu seguir els vostres fills/es durant tot el recorregut i us demanem que no aneu a la porta de la llar d’infants i faciliteu així l’arribada dels infants fins al punt de sortida de la desfilada. També us demanem que no recolliu els vostres fills/es fins que no s’acabi la rua, és a dir, fins que no s’arribi a la mateixa nau de Cal Sanahuja. No podem oblidar que és una festa pels infants i hem de facilitar a les mestres la bona organització de l’acte.

 

Per fer-ho més lluït,  tota la família (pares, avis, tiets, germans, etc.) podeu venir disfressats per acompanyar aquesta rua infantil.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.