L’actualitat

< Tornar al llistat

ELS PQPI-PTT DE L’ANOIA SUD APRENEN I COL·LABOREN AMB LES BRIGADES MUNICIPALS

14/02/2014

Els alumnes de la branca d’auxiliar en vivers i jardins del PQPI-PTT de l’Anoia Sud han iniciat aquest segon trimestre l’aprenentatge de la formació professional elemental del seu perfil.

El grup de 16 joves d'entre 16 i 18 anys, a través de classes teòriques i pràctiques va assolint coneixements relacionats amb la jardineria. En aquest trimestre estan realitzant activitats formatives amb les brigades d’alguns dels ajuntaments que formen part de la Xarxa TET Anoia Sud i que col·laboren amb el programa. El primer municipi a acollir-los ha estat Capellades on els alumnes, conjuntament amb la brigada, han realitzat la poda de l’arbrat municipal.

Pel més de febrer s’ha previst una pinzellada sobre l’agricultura ecològica i la visita dels horts municipals dels Hostalets de Pierola, així com la realització de la poda d’arbres fruiters en el mateix municipi.

De la mà de la brigada de Piera s’introduiran en el coneixement del manteniment d’infraestructures, mobiliari i equipaments de jardins, parcs i zones verdes i la normativa vigent relacionada.

Aquest grup de joves també ha treballat en el manteniment de les zones enjardinades de l’Escola Herois del Bruc i en el disseny i construcció de la zona enjardinada de la seu on s’ubiquen els PQPI-PTT de l’Anoia Sud.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.