L’actualitat

< Tornar al llistat

TROBADA D’AMPES DE PIERA

17/03/2014

Dins del Pla Educatiu d’Entorn de Piera (PEEP) el passat 13 de març va tenir lloc a la biblioteca la primera trobada d’associacions de mares i pares de les escoles públiques de Piera. La principal finalitat d’aquesta trobada va ser promoure les relacions entre les diferents juntes de les associacions i posar en comú maneres de fer.

Hi van assistir representants de les AMPES de l’Escola Herois del Bruc, l’Escola Creixà, l’Escola Les Flandes, l’INS Guinovarda, la SI Salvador Claramunt i l’Escola Bressol Municipal el Gall Mullat.

La trobada va tenir els següents punts: presentació dels representants assistents, explicació de la composició i estructura de les diferents associacions, posada en comú dels diferents mètodes de gestió econòmica utilitzats (subvencions, aportacions a la escola, inversions en materials...), propostes de millora per potenciar l'assistència a les assemblees de les famílies i la seva implicació, gestió i organització de les extraescolars i implicació en els diferents serveis escolars: menjador, biblioteca, transport...

La principal preocupació d’aquestes és com incrementar la participació de les famílies en les juntes de les AMPES i en les activitats que s’organitzen. Aquestes associacions es responsabilitzen de desenvolupar projectes i accions pel bé de l’educació però per a fer-ho necessiten el suport de les famílies. Està demostrat que els centres educatius amb una AMPA cohesionada i activa obtenen un major èxit escolar entre el seu alumnat.

Des de l’Ajuntament volem agrair la tasca que estan portant a terme les AMPES per mantenir i millorar la qualitat de l’ensenyament.  

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.