L’actualitat

< Tornar al llistat

ESTRENA DEL WEB PIERAEDUCA.CAT

01/04/2014

La regidoria d’Ensenyament i Formació ha posat en funcionament el nou web 'Pieraeduca.cat', una eina informativa i un punt de trobada de tot el que fa referència a l'ensenyament i la formació a Piera.

El web Pieraeduca.cat, que s'ha posat en funcionament el dia 1 d'abril, ha estat en proves durant el mes de març per tal d’anar-lo posicionant i organitzant-ne els continguts. El lloc web estarà gestionat per la regidoria d’Ensenyament i les entitats educatives hi podran aportar la informació de les seves activitats i projectes. Serà una eina viva en constant actualització on s’aniran introduint modificacions i ampliant continguts de forma progressiva.

L'estructura, visual i senzilla, inclou informació sobre l’oferta educativa, la formació d’adults, el Pla Educatiu d’Entorn, recursos, notícies i agenda.

El regidor d’Ensenyament, Josep M. Rosell, considera que aquest nou centre web representa un pas endavant en la millora del servei a la ciutadania i un ferm suport a la funció que realitza la comunitat educativa. Un instrument de comunicació que contribuirà a reforçar els vincles família-escola-entorn.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.