L’actualitat

< Tornar al llistat

NOU PERÍODE DE PREINSCRIPCIONS AL CURS ESCOLAR

30/04/2014

Del 5 al 16 de maig es podrà tramitar la preinscripció a la Llar d’Infants Municipal El Gall Mullat i les sol·licituds a l’INS Guinovarda per a batxillerats i els cicles formatius s’hauran de presentar del 13 al 23 de maig.

ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL EL GALL MULLAT
La preinscripció és el tràmit que cal fer per sol·licitar una plaça en una llar d'infants o escola bressol pública, on s’atenen nens de primer cicle d’educació infantil (de 0 a 3 anys). Per ser admesos, els nens han d’haver complert, com a mínim, 16 setmanes a l’inici del curs.

Una vegada emplenada la sol·licitud s'ha de presentar, conjuntament amb tota la documentació, a l'escola bressol municipal El Gall Mullat. (Consulteu els documents adjunts en PDF).

POSTOBLIGATORIS I FORMACIÓ D’ADULTS
El Departament d’Ensenyament inicia un nou període de preinscripcions per als ensenyaments postobligatoris i de formació d’adults:

  • Del 13 al 23 de maig: batxillerat i cicles formatius de grau mitjà. Al municipi es poden cursar batxillerat i els cicles formatius de sistemes microinformàtics i xarxes i atenció a persones en situació de dependència  a l’INS Guinovarda.
  • Del 27 de maig al 6 de juny: cicles formatius de grau superior.
  • Del 23 al 30 de juny: ensenyaments d’educació d’adults.
  • Del 7 al 11 de juliol: cursos de formació específics per a l’accés a cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, llevat dels que es fan en centres de formació d’adults que segueixen el calendari d’aquests ensenyaments.
  • De l’1 al 4 de setembre: escoles oficials d’idiomes.

Per a més informació sobre les preinscripcions podeu adreçar-vos a la tècnica d'Ensenyament (La Bòbila. Av. Ctra. d'Igualada, 2, tel. 93 776 00 76), als centres escolars i al web del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.