L’actualitat

< Tornar al llistat

FINALITZA L'ANEM AL TEATRE 2013-14

12/05/2014

El pallasso manresà Marcel Gros va tancar la temporada de l'Anem al Teatre amb l'obra 'Minuts', que va representar per a l'alumnat d'educació infantil de les escoles Les Flandes i Creixà.

Tan sols és necessari un minut per fer una cosa interessant i construir una història. Amb aquesta premissa, Marcel Gros reclama la importància de les petites coses a Minuts. Alumnes d’educació infantil de l’Escola Les Flandes i l’Escola Creixà van gaudir d’aquest espectacle el passat 9 de maig al Teatre Foment de Piera.

Minuts consta de breus moments, petits instants... Un viatge a l'univers particular, lúdic i divertit, de l’experimentat pallasso manresà Marcel Gros. Històries divertides i fantàstiques en què res és el que sembla i tot és possible. Els objectes prenen vida i els límits els posa la imaginació. Els alumnes van riure molt durant tota l’actuació i se’n van emportar a les butxaques música i minuts.

L’espectacle forma part de la campanya "Anem al teatre" d’aquest curs, un programa que neix de la col·laboració entre l’Ajuntament de Piera i la Diputació de Barcelona per tal d’afavorir que els alumnes d’educació infantil i primària assisteixin a espectacles de teatre i dansa a un preu econòmic.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.