L’actualitat

< Tornar al llistat

NOTÍCES DE L'AULA DE MÚSICA

19/05/2014

Les últimes activitats en què ha participat l'Aula de Música de Piera han estat la Marató de Piano de Sant Sadurní, la trobada de trompetes a Tarragona i una col·laboració amb l'Escola de Teatre de Piera.

El passat dissabte 10 de maig l’Aula Municipal de Música va participar en dues trobades instrumentals:

IV Marató Piano a Sant Sadurní d’Anoia
Els alumnes de piano van participar a la IV Marató de Piano que organitzava l’Escola Municipal de Música de Sant Sadurní d’Anoia. Diferents alumnes de piano van interpretar les obres que portaven preparades dins la capella de l’Inter que es va acondicionar per a l’ocasió. Van ser 7 hores ininterrompudes de música amb alumnes de piano de diferents escoles de la zona Penedès-Anoia i Garraf de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) de la qual l’Aula de Piera és membre.

Trobada Trompetes Demarcació de Tarragona
Paral·lelament, els alumnes de trompeta de l’escola van participar a la I Trobada de trompetes de la demarcació de Tarragona. En aquesta trobada hi van participar alumnes de les Escoles de Música de Cambrils, Salou, l’Aldea, l’Ampolla, el Perelló, Tarragona i Piera. En aquesta trobada els alumnes van fer-hi unes classes col·lectives d’instrument i van preparar un repertori que van interpretar en el concert de cloenda.

Col·laboració Escola de Teatre-Aula Municipal de Música
Per altra banda, aquesta setmana, l’Escola de Teatre ha fet una col·laboració a l’Aula Municipal de Música. Tenint en compte que l’audició de final de curs que se celebrarà al Teatre Foment el pròxim 21 de juny se centrarà en la música dels videojocs i els alumnes estan preparant  repertori d’aquesta temàtica, un alumne de l’Escola de Teatre va interpretar el personatge de Super Mario Bross a les classes col·lectives de música de l’escola.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.