L’actualitat

< Tornar al llistat

VIII JORNADA ESPORTIVA AL GUINOVARDA

20/05/2014

Per vuitè any consecutiu l'INS Guinovarda va organitzar, el passat 16 de maig, una nova Jornada Esportiva interescolar a les seves instal·lacions. Aquest curs els centres convidats van ser: Escola Apiària (Piera), SI Salvador Claramunt (Piera), INS Montserrat Colomer (Sant Esteve Sesrovires) i el SI Masquefa.

La trobada es va iniciar a les nou del matí amb la rebuda dels grups i les indicacions de les diferents proves i competicions. Com en edicions anteriors, els alumnes de 1r de Batxillerat van ser els encarregats de l'organització, ja què els alumnes de 4t d'ESO hi participen en els esports i activitats esportives.

Tots els centres van competir en les diferents propostes, que aquest curs van ser: futbol 5, bàsquet 4x4, voleibol, beisbol, shootball, tennis taula, expressió, circuit de BTT, cros i relleus 4x400.

El seminari d'Educació Física del Guinovarda va ser al capdavant de totes aquestes activitats motivant a tots els participants que van gaudir d'un matí ple d'emocions i competicions esportives.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.