L’actualitat

< Tornar al llistat

MOBILITZACIÓ DE SOMESCOLA "PER UN PAÍS DE TOTS, DECIDIM ESCOLA CATALANA"

02/06/2014

Somescola fa una crida a la mobilització el proper 14 de juny a Barcelona per mostrar el rebuig de la comunitat educativa a la LOMQE i el suport al model d’escola catalana. L’objectiu és mobilitzar la societat civil de forma transversal en defensa de l’escola catalana i el dret a decidir el propi model educatiu.

Amb el lema 'Per un país de tots, decidim escola catalana',  la rua transcorrerà de forma festiva i reivindicativa alhora, amb la participació de grups de cultura popular, bandes de música i companyies de teatre de carrer. També es vol implicar activament les escoles i les entitats d’educació en el lleure mitjançant un projecte pedagògic: que els infants i joves aprenguin a fer-se el seu capgròs per poder-lo estrenar durant la cercavila.

Somescola demana fermesa a la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per mantenir el model, tant a partir d’avui com del curs vinent. Perquè l’escola catalana és un model d’èxit de 30 anys; una eina clau per a la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i la qualitat educativa; un model que no segrega els infants per raó de llengua i garanteix el coneixement del català i del castellà.

 

Per a més informació, podeu consultar la seva web.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.