L’actualitat

< Tornar al llistat

TROBADA DE JOVES DE L’ANOIA: QUE NO PENSIN PER TU!

07/10/2014

Que no pensin per tu! és el títol de la trobada de joves de l’Anoia que s’organitza des del Consell Comarcal de l’Anoia. L’acte tindrà lloc el proper divendres 17 d’octubre de les 18h a les 20:30h a la Sala d’actes Jaume Calveres de Vallbona d’Anoia.

Hi poden participar tots aquells joves d’entre 13 i 35 anys. Els joves menors d’edat hauran de dur l’autorització a l’acte (la podreu descarregar en format PDF). Per a més informació podeu contactar amb (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé, trucant al telèfon 679 964 665. Si esteu interessats podeu confirmar assistència enviant un whatsapp al mateix mòbil!

La trobada tindrà tres parts, la primera es demanarà, en petits grups de discussió, com haurien de ser les trobades de joves de l’Anoia. La segona part, també amb grups reduïts, es demanarà l’opinió sobre temes com la feina, l’educació, la mobilitat dins la comarca, la salut, sexualitat, drogues, entre d’altres. I la tercera part serà de retorn de tot el que han parlat els diferents grups per tal que tots els participants puguin fer una valoració global. Al final de les dinàmiques participatives es farà un piscolabis.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.