L’actualitat

< Tornar al llistat

SORTIDA DE L’IES GUINOVARDA A LA RESIDÈNCIA LUX DE PIERA

24/11/2014

Sortida redactada per l’Ariadna Matencio estudiant del cicle TAPSD

Els passats dies 29 i 31 d’octubre, els alumnes del primer curs de Tècnic en atenció a persones en situació de dependència, vam tenir el plaer de poder gaudir d’una visita a la Residència Lux, situada a la nostra població, Piera.

En arribar, ens va rebre la directora del centre i ens va fer una explicació clara i concisa de tots els aspectes de la residència. Ens va explicar la feina dels tècnics, la funció del fisioterapeuta, les parts de l’habitatge, els graus de dependència, etc... Quan va finalitzar vam fer una visita completa pel centre, passant pel gimnàs, la sala d’estar, les habitacions, etc...

Un cop al gimnàs, el fisioterapeuta va explicar-nos en què consistia la seva feina dins la residència, els exercicis que realitza amb les persones dependents, les sortides que fan, etc...

Per continuar, ens va atendre l’educadora social a la sala on realitzen manualitats  i activitats diverses. Ella, molt amable, va parlar amb nosaltres  sobre el seu paper a la residència, les funcions, el que fa amb els avis dins i fora la residència, els estris d’aprenentatge i reconeixement que ofereix el centre als usuaris, i més informació interessant per a nosaltres, els alumnes i futurs tècnics.

Finalment ens va deixar l’opció de col·laborar en l’entrega de cartolines i flams als usuaris que havien complert anys el mes d’octubre.

Va ser una sortida curta, però molt enriquidora per a tots nosaltres, ja que hem pogut veure més enllà de la teoria i conèixer més a fons quin pot ser el nostre futur treball quan tinguem el grau assolit.

 

        Ariadna Matencio  (1er curs  del Cicle formatiu de Tècnic en atenció a  persones en situació de dependència  de l’IES Guinovarda)

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.