L’actualitat

< Tornar al llistat

S'INICIA EL PROJECTE EDUCATIU DE L'AMPA GUINOVARDA A CAN CLARAMUNT.

02/12/2014

El passat dimarts 4 de novembre es va formalizar la creació del primer grup educatiu de reforç als barris de Piera. Es tracta d'una iniciativa d'acció coordinada entre AMPA, famílies, Institut, Ajuntaments, Associacions de Veïns dels barris i altres entitats. A estat un llarg camí que a arribat a bon port.

L'objectitu d'aquesta actuació educativa és millorar la integració escolar i social i els resultats acadèmics dels alumnes del Institut Guinovarda de Piera, mitjançant la creació, coordinació i seguiment d'activitats de reforç escolar als barris de Piera. Aquest iniciativa s'enquadra dins del Pla Educatiu d'Entorn de Piera.

Significa un esforç per corresponsabilizar a tots els agents educatius en la formació de la nostra juventud. La educació dels nostres joves és cosa de tots i tots tenim alguna cosa a fer. Es una experiència cooperativa, de autoresponsabilitat, que busca la millora de les relacions socials, la creació i aprofitament de xarxes socials de barri i l'apropament dels nens/es i joves a la vida associativa del barris.

Estem molt contents i confiem en que aquest sigui un bon començament i us animen a tots a propar-vos i participar-hi. Moltes gràcies a tots per la vostra generositat.



Ens podeu trobar a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).



Pere Tuset AMPA GUINOVARDA



Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.