L’actualitat

< Tornar al llistat

L’Escola, a l’Herois del Bruc

03/02/2015

El passat dijous 29 de gener, la directora de l'Escola de Teatre de Piera, Maria Castillo, va visitar la classe de 6è C de Primària de l'Herois del Bruc per tal d'impartir una sessió sobre presentacions en públic, dins del marc d'actuacions a les escoles municipals que ha engegat aquest curs l'Escola de Teatre en col·laboració amb l'Ajuntament de la Vila de Piera.

La sessió va consistir en una breu exposició sobre com parlar en públic que va ser seguida pel treball grupal dels alumnes (tria d'un objectiu, selecció d'idees i organització, elaboració d'arguments i selecció d'alguna anècdota o exemple per tal d'empatitzar amb l'auditori). Per finalitzar, uns quants alumnes van realitzar les presentacions que havien creat entre tots.

María Castillo amb els alumnes de 6è de Primària de l’Herois del Bruc

Al llarg d'aquesta setmana i la vinent, la resta de classes de sisè de Primària de l'Herois del Bruc rebran la visita de la Maria Castillo i realitzaran aquest taller. L'Escola de Teatre de Piera té previstes altres sessions informatives i docents a la resta d'escoles de Piera.  

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.