L’actualitat

< Tornar al llistat

L’INS GUINOVARDA GUANYA EL PROGRAMA “ELS OPTIMISTES” DE CATALUNYA RÀDIO

23/02/2015

El programa “Els optimistes” de Catalunya Ràdio ha estat molt present als instituts de Masquefa i Piera durant la setmana del 17 al 20 de febrer.

El conegut concurs va “enfrontar” a aquestes dues localitats al llarg d’aquests dies fent participar alumnes, professors i ex-alumnes del dos centres.

Al llarg de la setmana el Xavi Canalias ha acompanyat els alumnes de 4t d’ESO del Guinovarda en les diferents proves que han hagut de superar: càlcul mental, preguntes sobre ciutats del món, sobre dades de la zona i, com no... la cançó composta exclusivament per fer “el pilota” al programa.

Els alumnes de 4t de l’INS Guinovarda han participat amb molta il·lusió i acompanyats en tot moment per membres de l’equip de professors, que dijous 19 de febrer van desplaçar-se fins als estudis de Catalunya Ràdio.

La resta de jornades, la gravació s’ha fet al centre i a més de la participació, aquests alumnes han tingut l’oportunitat de veure com es fa un programa de ràdio en directe, participant de forma activa, doncs van acompanyar al Canalies per tot l’edifici de l’institut fent entrevistes.

Felicitem els alumnes de l’INS Masquefa perquè la competició ha estat molt igualada, encara que finalment i a l’última prova, el Guinovarda s’ha avançat al marcador.

MOLTES FELICITATS ALS GUANYADORS!!!!

 

 

 

 

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.