L’actualitat

< Tornar al llistat

TEATRE A L’ESCOLA HEROIS DEL BRUC

27/03/2015

Dimecres passat la companyia de teatre LOOK OUT! va venir a l'escola a representar les obres The Greedy King and Queen als alumnes de 3r i 4t, i Passion for Fashion als alumnes de 5è i 6è.

The Greedy King and Queen:

La història tractava d'un rei i una reina molt avariciosos que tractaven molt malament als habitants del seu regne i als seus treballadors. Un dia, un col·leccionista de sons arriba al castell i el rei i la reina li roben els sons. Tot el regne es queda en silenci absolut i la criada posa els sons al sopar, de manera que el rei  i la reina se'ls empassen i  es queden sense veu, només poden comunicar-se fent sons d'animals. 

Necessiten l'ajuda del col·leccionista de sons per recuperar la veu, però aquest no ho farà si el rei i la reina no prometen que canviaràn i que seràn més generosos i bons amb els habitants del regne. 

Passion for Fashion:

Aquesta obra està basada en el conte del Vestit nou de l’emperador però en versió moderna. Tractava d’un presentador de notícies que és un apassionat de la moda a qui no li interessa res més que no siguin els famosos i l’estilisme. Les reporteres han de preparar-ho tot perquè ell tingui un vestit nou per presentar un acte en honor a Michael Jackson des de Hollywood. El que ell no s’espera és que el vestit serà invisible a qualsevol que no sigui un apassionat de la moda…

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.