L’actualitat

< Tornar al llistat

MANIFEST 21 D’ABRIL 2015

21/04/2015

COMUNITAT EDUCATIVA DE LA SI SALVADOR CLARAMUNT DE PIERA

Avui ens trobem TOTS aquí junts no pas perquè no volem fer classe, ans al contrari. Volem mostrar el nostre condol als familiars i amics del professor mort ahir a l’institut Joan Fuster de Barcelona, que podria ben ser el nostre.

Avui volem dir:

SÍ AL RESPECTE: a tothom:  als pares, als professors i als companys, als amics, a la parella... a tothom.

SÍ A LA TOLERÀNCIA: amb tot allò que serveixi per quelcom, s’entengui o no s’entengui, encaixi o no en la nostra manera de fer o de ser. Mai jutgis allò que no pots jutjar.

SÍ A L’AMOR: a dojo

SÍ A LA LLIBERTAT: la meva i la dels altres, amb  les seves limitacions (recordeu que la meva llibertat acaba on comença la de l’altre)

SÍ A LA PAU: perquè mai aconseguirem un món on tots puguem tenir el nostre lloc mentre no tinguem clar que cal conviure en Pau.

SÍ A LA CONVIVÈNCIA: el saber fer, el saber respectar sempre tot aquell qui t’envolta, apreciar i valorar cada segon i cada instant que t’ofereixen.

SÍ A L’EMPATIA: paraula complicada de significat més simple: ser capaç comprendre i compartir els sentiments dels altres: si plores quan ells ploren, sents el seu dolor i no el provocaràs, si rius quan ells riuen comparteixes la seva alegria i la buscaràs.

SÍ A LA VIDA: per damunt de tot!!! La vida és un regal massa preuat per rebatre o perdre sense cap motiu, és el millor regal que mai rebràs i que ningú hauria de prendre’t!!!!

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.