L’actualitat

< Tornar al llistat

EL PEEP BUSCA VOLUNTARIS DE REFORÇ ESCOLAR PER AQUEST ESTIU

15/05/2015

El Pla Educatiu d’Entorn de Piera vol tornar a engegar el projecte de reforç escolar d’estiu en els centres de secundària públics del municipi per aquest motiu cerca persones voluntàries amb formació acadèmica (mínim nivell batxillerat).

L’objectiu és crear un grup de reforç escolar per a nois i noies que començaran 1r d’ESO i que no hagin assolit totes les competències en àrees instrumentals. Aquest treball permetrà als nous alumnes de secundària afrontar el curs amb més garanties d’èxit. El curs passat aquest projecte va ser un èxit gràcies a la implicació dels voluntaris, famílies, alumnes i centres educatius. Els alumnes van començar el curs amb les tasques d’estiu realitzades, amb els coneixements refrescats i amb més motivació.

Es vol captar la col·laboració de professorat jubilat, persones qualificades amb temps disponible o d’estudiants de batxillerat o estudis superiors  per a que dediquin una estona a tutoritzar i fer seguiment dels deures d’estiu d’aquest grup d’estudiants. El reforç es realitzarà del 29 de juny al 17 de juliol, entre 4 i 6 hores a la setmana.

Les persones interessades a col·laborar poden trucar al 93 776 00 76, enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o posar-se en contacte amb qualsevol dels centres educatius públics del municipi.

Arxius adjunts

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.