L’actualitat

< Tornar al llistat

TROBADA ESPORTIVA DELS ALUMNES DE SISÈ

03/06/2015

En el marc del Projecte Educatiu d’Entorn de Piera es va celebrar la segona trobada esportiva d’alumnes de 6è curs de primària a les pistes del poliesportiu El Prat. En aquesta festa de l’activitat física i de la convivència han participat nois i noies de les quatre escoles del municipi i d’Hostalets de Pierola.

Enguany es va preparar un torneig d’handbol. Cada classe de les diverses escoles preparava dos equips mixtes. De les cinc escoles participants, es van crear divuit equips distribuïts en un principi en 4 grups.

Aquesta part dedicada a l’esport va durar tot el matí. Els diferents equips van poder gaudir de la pràctica esportiva amb els seus i les seves companys/es de classe, i alhora van tenir l’oportunitat de conviure i relacionar-se amb nois i noies d’altres escoles. Un cop acabat el torneig, tots i totes els i les alumnes van anar a dinar conjuntament a la Font del Prat, aprofundint en la convivència, però en aquest moment, d’una forma més pausada.

Sense cap mena de dubte, cal destacar la bona entesa i el bon clima existent entre totes les persones que van participar de la jornada. El professorat valora positivament la trobada entre alumnes  de diferents centres. Aquesta presa de contacte és molt profitós de cara a una possible coincidència a l’institut el proper curs acadèmic.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.