L’actualitat

< Tornar al llistat

JUBILACIÓ DE DOLORS BOSCH DE L'ESCOLA LES FLANDES

19/06/2015

L'Escola Les Flandes acomiada a la mestra Dolors Bosch i li dedica unes paraules d'agraïment.

A final d’aquest curs, la nostra companya Dolors s'acomiada de nosaltres, després de molts anys dedicant-se al món de l'Educació.

La Dolors va ser una de les persones que va començar el projecte de l’escola Les Flandes, i durant molts anys ha estat dedicant-se a funcions directives tant a la secretaria del centre com a la direcció. Val a dir, que durant 11 anys ha estat la directora del centre i la persona responsable de que el centre oferís la millor oferta educativa possible. Sempre amb esperit de lluita envers les desigualtats i la injustícia. Sempre vetllant pel millor per l’escola i sempre tenint com a premissa que els nens i les nenes eren allò més important i el gran tresor de l’escola. Els darrers anys de feina els ha dedicat a transmetre i donar les millors eines possibles perquè aquells alumnes amb més dificultats es puguin ensortir.

Des d’aquí et volem agrair la teva tasca. Volem reconèixer la teva dedicació i la teva estima pels alumnes. Volem donar-te les gràcies per haver transmès als mestres més joves la teva vocació i valors educatius. Per haver estat un referent inqüestionable a l’hora de buscar solucions als problemes. Per la teva inesgotable energia  buscant estratègies que despertessin el plaer d’aprendre i per acompanyar-los en el seu camí per ser persones més compromeses, crítiques i solidaries.

Ha estat un honor i un plaer compartir un munt de vivències amb tu en el transcurs d’aquests anys. Ens deixes un llegat en el que queden el teu coneixement, el teu seny i la teva qualitat humana. Sempre quedaran com a patrimoni de les Flandes els teus valors reflectits en la cultura de l’escola.

Ens sentim feliços perquè comences una merescudíssima etapa en la que podràs gaudir de la teva jubilació i podrà fer totes aquelles coses que somies. No sentim tristesa per dir-te “Adéu”, perquè sabem que sempre podrem comptar amb tu. Però l’escola perd un dels seus grans referents i una gran companya.

Dolors, només ens queda desitjar-te, de tot cor, que siguis des d'ara i per sempre, tan feliç com et mereixes.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.