L’actualitat

< Tornar al llistat

XERRADES FORMATIVES A L'INS GUINOVARDA

22/10/2015

L’INS Guinovarda ha iniciat les xerrades formatives per als seus alumnes de 3r i 4t d’ESO. Les xerrades són impartides per persones externes al centre, especialistes en la temàtica i didàctica que tracten.

Els passats 8 i 9 d’octubre, els alumnes de 3r d’ESO van participar en les “Xerrades sobre autoestima i nutrició”. Entre altres temes es va tractar com la publicitat i els mitjans de comunicació ens donen, en molts casos, una imatge falsa i irreal del model de bellesa. El protoshop s’ha convertit en una eina que presenta una realitat desvirtuada, amb persones extremadament primes i d’aspecte juvenil. Relacionat amb la imatge, la xerrada ofereix informació sobre la nutrició adient per als adolescents i quin és el model de dieta saludable.

En aquestes mateixes dates els alumnes de 4t van assistir a una xerrada sobre el tema de les drogues. Organitzat pel Consell Comarcal de l’Anoia, els nois i noies de 4t van rebre informació sobre els efectes i l’addicció que provoquen aquest tipus de substàncies, a més del risc per a la salut que implica el seu consum. També van rebre consells sobre com actuar quan algú està sota els efectes d’aquestes drogues.

Totes dues xerrades han estat valorades positivament per l’alumnat assistent.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.