L’actualitat

< Tornar al llistat

CONSTITUCIÓ DEL NOU CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL

27/10/2015

El passat dijous 22 d’octubre de 2015 es va reunir, en dues sessions, el Consell Escolar Municipal, un òrgan de participació, de consulta i d’informació per poder parlar sobre diferents temes educatius que d’alguna manera o altra afecten al municipi.

En la primera sessió extraordinària es va constituir el CEM de l’actual legislatura 2015-2019. Tot seguit es va procedir a la sessió ordinària on representants dels centres educatius de primària i secundària, de les llars d’infants, de l’escola de música,  del PFI, així com representants de professors, de les AMPA, del personal d’administració i de serveis dels centres, dels alumnes i dels diferents grups politics municipals van debatre sobre diversos temes.

En l’ordre del dia hi havia punts relatius sobre l’inici de curs (dades de matriculcions, novetats, alumnes de transport, alumnes becats) tant referents a l’educació obligatòria, com a la postobligatòria, PFI i aula municipal de música. També es va parlar sobre les actuacions més destacades del Pla Educatiu d’Entorn de Piera. En el torn obert d’intervencions es van tractar diversos temes com l’afectació que ha tingut la LOMCE en els centres, els problemes de trànsit en les entrades i sortides de les escoles o els recursos existents per a evitar el fracàs escolar.

 

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.