L’actualitat

< Tornar al llistat

EL PEEP PRESENTA EL PLA D’ACTUACIONS 2015-16 AMB UN INCREMENT D’ACTIVITATS

27/10/2015

El passat dijous 22 d’octubre es va reunir la Comissió Institucional del Pla Educatiu d'Entorn de Piera (PEEP) a la sala de plens de l’ajuntament.

La reunió va ser presidida pel regidor d’ensenyament, Josep Maria Rosell. Hi van assistir l’inspector de zona del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Jordi Gonzàlez; Domènec Selvas, coordinador LIC del Departament d’Ensenyament; així com regidors, tècnics municipals, membres de les AMPES, direccions de centres i les direccions de l’Aula Municipal de Música, Escola de teatre i Biblioteca de Piera.  

El motiu de la trobada va ser aprovar la memòria de les actuacions realitzades durant el curs 2014-15 i el pla d’actuacions per a l’actual curs 2015-16.  

El Pla Educatiu d’Entorn de Piera, a través de les diferents comissions, promou diverses actuacions encaminades a incrementar l’èxit acadèmic de l’alumnat i afavorir la cohesió social. Per aconseguir aquests objectius, potencia els valors, l’ús social de la llengua catalana i l’aprenentatge en xarxa entre la comunitat educativa. El PEEP també fomenta la participació en diversos projectes que ajuden a millorar les competències i motivacions dels alumnes.

Les activitats del 2015-16 pretenen seguir treballant amb les línies ja encetades en el curs passat però amb una voluntat clara d’ampliar-les. Això ho fa evident el pressupost destinat per enguany que ha passat de 13.000 a 21.000€. Activitats com: organització d’uns jocs florals; tallers de presentacions orals pels alumnes de sisè de primària i 4t d’ESO; trobades esportives interescolars; trobades interegenarcionals entre infants i avis; parelles lectores a la biblioteca; tallers d’estudi assistit o el projecte entre el CAP i l’Aula Municipal de Música per a prevenir l’obesitat infantil, en són un bon exemple.

 

 

 

 

 

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.