L’actualitat

< Tornar al llistat

TÚNEL DEL TERROR A L'ESCOLA HEROIS DEL BRUC

03/11/2015

Qui va dir que l'Escola Herois del Bruc era un lloc segur...? El passat 30 d'octubre, i per celebrar la festa saxona del Halloween, l'AFA de l'Escola va organitzar un túnel del terror XXL adreçat als nens més grans de 6 anys i als pares. Els actors eren famílies de l'escola que, de forma desinteressada, van voler formar-hi part.

Els espectadors es van trobar amb personatges i escenaris terrorífics on va ser difícil no emportar-se més d’un ensurt.

Pels petits de l'escola també es va organitzar un túnel "Baby" on la protagonista era una bruixa que havia perdut uns amics nens i tenia la sospita que el monstre de la cova se'ls havia endut. Però el que realment hi havia a la cova va ser una festa amb nens i un senyor gran amb moltes ganes de gresca.

Després dels túnels les famílies van fer el famós truc o tracte amb la col·laboració de diversos veïns del barri de La Plana.

L'AFA de l'Escola Herois del Bruc voldria donar les gràcies a l’Ajuntament de Piera, l'equip directiu de l'Escola, les famílies participants i a tots els espectadors que han fet d'aquest Halloween una experiència increïble. L’objectiu principal era aportar valors com la cohesió entre famílies, el reciclatge, la creativitat i la diversió.
L'any vinent prometen més i millor.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.