L’actualitat

< Tornar al llistat

L’ESCOLA HEROIS DEL BRUC TREBALLA AMB RACONS D’INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES

04/11/2015

Per tal de fer un ensenyament més significatiu, manipulatiu i adaptat al ritme individual de cada alumne, als tres nivells d’infantil es fan racons de treball. L’escola Herois del Bruc ha posat en funcionament, aquest curs, els Racons d’intel·ligències múltiples.

Aquest racons s’agrupen segons alguns tipus d’intel·ligències:  

  • Racó artístic: els propis nens/es escullen el material i la representació plàstica que voldran fer.
  • Racó naturalista: en un espai dedicat a l’experimentació i manipulació d’elements naturals i artificials, amb diferents aparells d’observació i mesura, fan hipòtesis i descobreixen propietats i reaccions.
  • Racó musical: A partir de webs i manipulació d’instruments musicals els nens/es exploren les característiques dels sons, i estableixen relacions entre els sons i la vida quotidiana.
  • Racó Lingüístic: amb les diferents activitats proposades s’estimula als nens/es per tal de progressar en el domini de la lectoescriptura.
  • Racó  lògico-matemàtic: Posant a l’abast dels nens/es materials adequats per cada concepte matemàtic, són ells protagonistes en l’aprenentatge, tant de grafies, quantitats, operacions i  nocions de seqüència temporal , espai  i mesura.

A l'etapa d'Educació Infantil cal potenciar totes aquestes intel·ligències. Amb aquest projecte l’escola pretén que  els alumnes aconsegueixin adquirir el màxim del seu potencial i oferir més oportunitats d'aprenentatge i que aquest sigui més estimulant i motivador.

 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.