L’actualitat

< Tornar al llistat

HISTÒRIA MEDIEVAL I CULINÀRIA

02/12/2015

Els alumnes de tercer d'ESO de l’INS Guinovarda van realitzar una sortida el passat 26  de novembre per aprofundir en els continguts treballats a classe durant les últimes setmanes. Per tal de completar la formació sobre nutrició i Edat Mitjana, els Departaments de Ciències de la Naturalesa i Humanístic van organitzar una visita a la Fundació Alícia i al Monestir medieval de Sant Benet del Bages.

Entre les activitats proposades, van descobrir històries molt interessants sobre el monestir i van cuinar diversos plats en els tallers de la Fundació Alícia, com Roda al món i torna al Born, un taller de cuina històrica centrat en els productes culinaris que van arribar després de descobrir Amèrica. També van participar en el taller Què cuina el món?, on es treballa els motius pels quals ens alimentem de formes diferents segons la zona geogràfica.

Finalment van experimentar amb Cassoles i provetes, vivint els processos físics i químics que es produeixen al món de la cuina. Tot plegat va resultar una experiència molt enriquidora.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.