L’actualitat

< Tornar al llistat

BANC D'INSTRUMENTS A L'AULA DE MÚSICA

15/12/2015

L'Obra Social “La Caixa” ha fet una aportació de 1.000 € dins el pla de mecenatge que l'Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases està desenvolupant amb la finalitat de crear un banc d'instruments.

L'Aula Municipal de Música fa temps que opta per encaminar la seva línia pedagògica potenciant al màxim la participació col·lectiva a través d'activitats conjuntes. En són una mostra els conjunts instrumentals, la Marching Band, la Banda Orquestra Piera, així com també els projectes de col·laboració amb les escoles de primària: projecte Tocatta i concerts pedagògics de Santa Cecília.

Amb aquest banc d'instruments, l'Aula Municipal de Música vol engegar un nou projecte a les escoles de primària en el qual cada nen ha de disposar d'un instrument. El claustre de professors de l'Aula s'encarregarà d'anar a les escoles a ensenyar-los-el. L'objectiu principal d'aquest projecte és que tots els nens tinguin les mateixes possibilitats d'acostar-se a la música a través de la pràctica instrumental.

Dins d'aquest pla de mecenatge l'Aula Municipal de Música ha rebut aportacions de diferents empreses i particulars de Piera, als quals se'ls agraeix la col·laboració.

FONT: Aula Municipal de Músicza 'Maria Escolà i Cases'

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.