L’actualitat

< Tornar al llistat

RAMON LLULL A LA BIBLIOTECA NACIONAL DE CATALUNYA

12/02/2016

L’escola Herois del Bruc participa aquest curs  en el projecte de suport a les competències lingüístiques Lletra a lletra fem municipi de la Diputació de Barcelona. Un projecte que compta també amb el suport i subvenció de l’ajuntament de Piera.

Els alumnes de 5è d’aquest centre van participar en el taller Ramon Llull, llegats del passat, enfocat a conèixer la vida i l'obra de l'escriptor en el setè centenari de la seva mort.

Dins d’aquest projecte, el passat 4 de febrer van visitar la Biblioteca Nacional de Catalunya. La visita va començar amb una xerrada on els van explicar com era, una mica d’història, i què podíem trobar-hi. A més una de les guies els va dir que era de Piera i havia estudiat a l’escola Herois del Bruc. Seguidament els van dividir en dos grups, per a realitzar la visita guiada. Van poder gaudir d’un lloc molt especial on a més van tenir ben a prop un parell de llibres i un retaule de Ramon Llull.

La sortida també va servir per donar un tomb de més d’una hora pel barri gòtic de la ciutat i conèixer part de la seva història com les restes d’un temple romà o les gàrgoles de la catedral. El dia va tenir una casualitat més, el guia va resultar també ser de Piera, concretament del barri de Can Mas.

Pels alumnes va resultar una sortida gratificant plena d’històries del nostre passat i llegat i amb casualitats incloses. 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.