L’actualitat

< Tornar al llistat

9a EDICIÓ DELS PREMIS TREC

16/02/2016

El curs 2015-16 la Regidoria d’Ensenyament i Formació organitza, amb el suport de l’INS Guinovarda, la IX Edició dels Premis TREC als millors Treballs de Recerca dels alumnes de segon de batxillerat.

BASES

1.- TEMÀTICA:

Els treballs de recerca han d’estar relacionats amb les àrees de coneixement dels ensenyaments que s’imparteixen en batxillerat. Hi haurà DUES categories.

  • Temàtica general
  • Temàtica local i comarcal

2.- PARTICIPANTS:

Poden optar a aquest premi tots els alumnes de segon de Batxillerat de l’INS Guinovarda que hagin presentat el seu Treball de Recerca el curs 2015/16 i que hagin obtingut una nota igual o superior a 9.

3.- PRESENTACIÓ

Els originals s’han de presentar en suport paper on a la portada només hi constarà el títol. Els treballs aniran en un sobre tancat on només també constarà el títol de l’obra. Aquest s’acompanyarà d’un sobre tancat on també constarà el títol i on a l’interior hi haurà el nom, els cognoms, l’adreça, el telèfon i la signatura de l’autor.

A banda del treball de recerca, els participants hauran de lliurar una síntesi del seu TREC (d’un màxim de dos fulls) on hi consti: el títol del treball, el tema, els objectius o motivacions del treball, el procés d’elaboració, les conclusions i els resultats de la recerca. Aquesta síntesi s’inclourà en el sobre juntament amb el TREC.

El termini de presentació finalitza el 7 de març de 2016.

4.- PREMIS:

S’atorgarà un primer premi i fins a un màxim de dos accèssits per cada categoria. Dependrà de la qualitat dels treballs i de la decisió del jurat.

El Primer Premi consistirà en un xec regal de l’FNAC per valor 100€ i els accèssits d’un xec regal per valor de 50€ cada un. A més, tots ells rebran un diploma de reconeixement.

Els guanyadors autoritzen a l’Ajuntament de Piera a publicar i difondre els seus treballs a través dels mitjans que consideri oportuns.

5.- JURAT:

El jurat estarà format per : el regidor d’ensenyament, la tècnica d’ensenyament, dos professors de l’INS Guinovarda i els ex-alumnes guanyadors de la passada edició.

El jurat podrà declarar desert algun dels premis i les seves decisions són inapel·lables.

6.- CRITERIS DE VALORACIÓ:

La concessió dels premis es farà tenint en compte els aspectes o criteris següents:

  •           El rigor i el tractament científic en el desenvolupament del tema del treball.
  •           L’originalitat en el plantejament del tema i les aportacions en el camp científic.
  •           La metodologia usada.
  •           La idoneïtat de les fonts d’informació i l’ús que se’n faci (cal indicar les referències bibliogràfiques i d’imatge).
  •           La presentació formal i l’ús de recursos gràfics.
  •           L’ús adequat de la llengua i la capacitat de síntesi.
  •           La visió crítica de la realitat analitzada.
  •           En els treballs de recerca d’àmbit local i comarcal, la contribució a la millora del coneixement d’aspectes del municipi i la zona.

7.- VEREDICTE:

 El veredicte i lliurament de premis es farà en un acte públic el proper 24 d’abril de 2016 a la sala de plens de l’Ajuntament.

8.- NOTES:

 Els treballs guanyadors s’incorporaran al fons de Col·lecció Local de la biblioteca i l’arxiu municipal. 

 La resta d’originals es retornaran a l’INS Guinovarda.

 El fet de participar en aquesta convocatòria suposa l’acceptació d’aquestes bases.

 

 

 

 

 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.