L’actualitat

< Tornar al llistat

VISITA D’AUTOR A LES AULES: PERE MARTÍ I BERTRAN

23/02/2016

Dijous 18 de febrer l’escriptor Pere Martí i Bertran va visitar l’escola Herois del Bruc. Els nens i nenes de 2n de primària estaven molt emocionats perquè l’autor del llibre La tortuga d’en Hans venia a l’escola. Aquest llibre forma part de les lectures obligatòries de 2n i és el punt de partida del projecte interdisciplinari.

Prèviament a la visita, els nens i nenes van llegir el llibre, van preparar unes preguntes per entrevistar-lo, van fer un mural i també li van regalar tres contes, un de cada classe de 2n, fets, signats i dedicats per tots els alumnes. Imagineu-vos l’emoció: un escriptor de contes llegint els contes escrits pels nens i nenes!

En Pere Martí va estar molt simpàtic i proper amb tots i totes, i els va explicar que treballa a la ràdio de Vilafranca del Penedès a més d’escriure. Aprofitant la visita, alguns nens i nenes van portar a l’escola contes escrits per l’autor perquè els hi signés amb una dedicatòria: “Per a tots els nens i les nenes dels Herois del Bruc, una abraçada!”

Pocs dies després, l’escola va rebre un correu electrònic del Pere: els felicitava pels contes, ja els havia llegits, i encoratjava als alumnes a llegir, escriure i deixar volar la seva imaginació.

 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.