L’actualitat

< Tornar al llistat

UN FEBRER BEN MUSICAL

08/03/2016

L'Aula Municipal de Música 'Maria Escolà i Cases', ha viscut un mes de febrer molt intens en activitats: audicions, música per nadons, concert a l’auditori de Barcelona, musicoteràpia amb Dispiera...

El dimecres 10 de febrer va tenir lloc a l'auditori de Ca la Mestra l'audició de Final de Grau de Flauta travessera a càrrec de les alumnes Helena Escudero, Georgina Martí i Clara Pujol. Van ser acompanyades al piano pel repertorista de l'Aula Aleix Colom i va comptar amb la col.laboració de l'Aina Tena.

El divendres dia 26 de febrer es va fer una presentació de l'activitat de Música per nadons al Casal de Joves i Grans a petició de la llevadora del Centre d'Atenció Primària. Arran d'aquesta presentació es començarà un nou grup de Música per nadons els dimecres a les 17.15h i fins les 18h a l'auditori de Ca la Mestra i que està obert a tothom.

El dissabte 27 de febrer un grup de 60 persones de l'Aula Municipal de Música van anar a sentir el concert Tocats per l'OBC a l'Auditori de Barcelona. Es tracta d'una proposta dels pares delegats de l'escola que s'ha valorat molt positivament. Professionals de l'Auditori van venir a fer unes sessions de formació als professors de l'Aula Municipal de Música per tal que els alumnes poguessin treballar anticipadament el repertori d'aquest concert a les classes de llenguatge musical.

El mateix dissabte 27 l'Aula Municipal de Música va fer una nova col·laboració amb Dispiera dins la seva sessió setmanal de musicoteràpia a l'auditori de Ca la Mestra.

I finalment el diumenge 28 el conjunt de cambra de l'Aula Municipal de Música va actuar a la capella de St. Sebastià com a cloenda de la sortida que Pieraturisme va organitzar aquest mes de febrer.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.