L’actualitat

< Tornar al llistat

TROBADES DE L'AULA DE MÚSICA

12/04/2016

El dissabte 2 d'abril, els alumnes de saxo de l'Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases van participar en la trobada que Limnos Quartet organitza cada any en un indret diferent de Catalunya. Enguany, els alumnes i professors de l'Aula es van desplaçar fins a l'Ametlla de Mar. Un dia intens de treball amb diferents tallers amb un concert final en el qual van estrenar una obra composta per a l'ocasió.

El dissabte 9 d'abril va ser el torn dels instruments de corda. Els alumnes de violí, viola i violoncel de l'Aula van participar en la trobada que l'Associació Catalana d'Escoles de Música ACEM va organitzar a Igualada. Mes de 200 músics van formar una orquestra per a un concert que es va fer al Pavelló Les Comes. Hi van participar 11 escoles de música de les comarques d'Anoia, Penedès i Garraf.

El diumenge 10 d'abril, el grup de gospel i la banda-orquestra BOP de l'escola de música van dur a terme un concert a l'auditori de Ca la Mestra. Una sala plena a vessar va poder gaudir d'un concert que va constar de dues parts. En la primera part, van actuar el grup de Gospel de Piera, juntament amb el grup de gospel de Castellbisbal i van comptar amb l'acompanyament d'un combo de professors de l'escola de música. A la segona part, la BOP va interpretar diferents obres: des del Renaixement fins als nostres dies, amb bandes sonores tan conegudes com Star Wars o Pirates del Carib. Aquesta segona part va integrar un solista de l'Aula de Música: el professor Juanma Pintor.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.