L’actualitat

< Tornar al llistat

VIè DIA DE LA CIÈNCIA A L’INS GUINOVARDA

12/04/2016

Divendres 8 d’abril l’INS Guinovarda va celebrar la sisena edició del Dia de la Ciència. Aquest esdeveniment l’organitza el departament de ciències de la naturalesa amb els alumnes de 4t d’ESO que cursen l’optativa d’aquesta matèria.

Durant el matí el centre va viure un ambient de curiositat científica a través d’un circuit on petits grups de nois i noies explicaven als companys alguns principis científics i que demostraven amb experiments preparats per ells mateixos.

Enguany es van organitzar catorze experiments de diferents àmbits com: levitació magnètica, dibuixos amb la llum, fer hologrames, fer vidre amb sucre, aigua que es resisteix a caure, un tren d’inducció magnètica, un semàfor de densitats...

El Dia de la Ciència sempre està relacionat amb altres disciplines. Aquest any s’ha completat amb exposicions molt interessants repartides pel centre: la planta dos del centre acull Els llegums; la planta primera és un recorregut sobre els Premis Nobel amb personalitats destacades en ciència i en literatura i, finalment, la planta zero té l’exposició Ramon Llull, commemorant el VIIè centenari d’aquest gran home de lletres i ciències.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.