L’actualitat

< Tornar al llistat

ESCOLES PIERENQUES VISITEN EL PARC DEL GARRAF

Alumnes de l'escola Creixà
Alumnes de l'escola Creixà
Alumnes de l'escola Herois del Bruc
Alumnes de l'escola Herois del Bruc
10/05/2016

Com cada any, els estudiants de sisè  de primària de les escoles de Piera participen en una sortida per a  conèixer el Parc Natural del Garraf. La  visita serveix als alumnes per a fer un  estudi de camp sobre la flora, la fauna i les característiques principals del  massís, a més de gaudir d’una estona  de lleure.

Aquesta activitat, gratuïta  per a tots ells, forma part d’un programa de la gerència de serveis d’Espais  Naturals de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona  en el qual col·labora l’Ajuntament pierenc oferint el seu suport.

Sensibilitzar en valors

L’objectiu del programa és el de sensibilitzar els alumnes sobre els valors  ecològics i socials. Els nois poden  conèixer de primera mà la gestió activa de conservació que es duu a terme en un parc natural per equilibrar  el manteniment dels ecosistemes, el  desenvolupament socioeconòmic de  la població i l’ús públic de l’espai.

Els alumnes de l’escola Creixà van  realitzar la visita el 8 de febrer, i dos  dies més tard, el 10 i l’11, ho van fer els  nois i noies de l’escola Herois del Bruc.  Els alumnes de l’EA Apiària finalment no hi han pogut anat per culpa de la pluja.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.