L’actualitat

< Tornar al llistat

VOLUNTARIS DE REFORÇ ESCOLAR PER A L'ESTIU

11/05/2016

El Pla Educatiu d’Entorn de Piera torna a engegar el projecte de reforç escolar d’estiu als centres de secundària públics del municipi. Per aquest motiu busca voluntariat amb formació acadèmica (nivell mínim cursant batxillerat o cicles formatius).

L’objectiu és crear un grup de reforç escolar per a nois i noies que començaran 1r d’ESO i que no hagin assolit totes les competències en àrees instrumentals. Aquest treball permetrà als nous alumnes de secundària afrontar el curs amb més garanties d’èxit. Es tracta d’un projecte consolidat gràcies a la implicació dels voluntaris, famílies, alumnes i centres educatius.

Es vol captar la col·laboració de professorat jubilat, persones qualificades amb temps disponible o d’estudiants de batxillerat, cicles formatius o estudis superiors perquè dediquin una estona a tutoritzar i fer seguiment dels deures d’estiu d’aquest grup d’estudiants. El reforç es realitzarà entre finals de juny i mitjans de juliol, entre 4 i 6 hores a la setmana.

Les persones interessades a col·laborar poden trucar al 93 776 00 76, enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o posar-se en contacte amb qualsevol dels centres educatius públics del municipi.

Arxivat a: General, PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.