L’actualitat

< Tornar al llistat

SAMUEL ROMÁN I HELENA GALLEGO GUANYADORS A LA CATALUNYA CENTRAL DEL PREMI LITERARI FICCIONS

26/05/2016

Els alumnes de l’INS Guinovarda, Samuel Roman (TAPSD) i Helena Gallego (2n de Batxillerat), han resultat guanyadors territorials a la Catalunya Central en el concurs literari Ficcions. L’aventura de crear històries.

El certamen, que enguany ha celebrat la seva 8a edició, proposa als alumnes gaudir de l'escriptura com si d'un joc es tractés. Ficcions és un concurs literari en català que proposa crear una història de ficció dividida en tres capítols. Pren com a punt de partida un primer inici que cal escollir d’entre vàries propostes. La història es pot escriure  en grup o de forma individual i un jurat és l’encarregat de decidir quina n’és la millor, valorant la qualitat literària dels textos, la coherència argumental, i l’originalitat.

L’Helena i el Samuel van quedar entre els 14 finalistes dels 3200 grups que havien participat (de Catalunya, País València i Illes Balears), i van resultar guanyadors del premi Territorial de Catalunya Central amb l’obra Una nova vida.

Cal esmentar que l’Helena i el Samuel van comptar amb l’ajuda de la professora Mª José Lizarte a l’hora fer el seu treball de creació.

El passat dijous 19 de maig es van lliurar els premis a l’Espai Jove La Fontana de Barcelona i a més d’aquest important reconeixement al seu treball, van rebre un iPod Shuffle per a cadascú com a regal per la seva classificació.

Podeu llegir el text premiat a: http://www.ficcions.cat/ficcions/historia_detall.php?id=97143

ENHORABONA!

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.