L’actualitat

< Tornar al llistat

PRESENTACIÓ DE RAMON LLULL A BARCELONA

16/06/2016

El passat 10 de juny, l'acte de cloenda del projecte Lletra a lletra fem municipi 2015-2016, va aplegar a l'escenari de l'espai Francesca Bonnemaison a alumnat de primària, ESO, PFI i d'educació d'adults dels municipis d'Abrera, Argentona, Cabrils i Piera, per fer un recorregut per la vida i obra de Ramon Llull. Lectures i presentació d'obres artístiques van composar un acte emocionant de reconeixement de la feina feta.

A l'escenari, els alumnes van compartir aprenentatges, coneixements i experiències entorn a les competències lingüístiques i al treball entre els diferents agents del territori. Els reprsentants de l'escola Herois del Bruc van mostrar una maqueta sobre els viatges de Llull i el vídeo que van realizar sobre aquest personatge va ser el fil conductor de l’acte.  

L'esdeveniment, conduït per Joan Carles Navarro i Mireia Chalamanch –dinamitzadors del projecte- va aplegar a més de 200 persones entre alumnes, tècnics i tècniques municipals, bibliotecaris i bibliotecàries, mestres i professorat, regidors i represnetants de la Diputació de Barcelona com Rafael Homet, diputat delegat d’Educació. Com a representant de l’ajuntament de Piera es va comptar amb la presència del regidor d’ensenyament, Josep Maria Rosell.

El projecte Lletra a lletra fem municipi està impulsat per la Diputació de Barcelona i té especialment en compte les biblioteques com a equipament educatiu municipal, els centres educatius i els ens locals.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.