L’actualitat

< Tornar al llistat

VIATGE FI D’ESTUDIS A MALLORCA

17/06/2016

Els alumnes de 4t d’ESO de l’INS Guinovarda han celebrat el final d’aquesta etapa a l’illa de Mallorca. El viatge s’iniciava el passat diumenge 29 de maig fins dijous  2 de juny.

Durant aquests dies un nombrós grup de nois i noies de Piera van descobrir l’illa a través de les seves platges, cales i alguns dels punts més interessants d’aquest destí. Les jornades van combinar activitats esportives molt variades com kayac, paddle surf, piragua, snorkel, btt o rocòdrom. Les sessions esportives comptaven amb monitors especialitzats que van ensenyar les principals tècniques per gaudir de la natura i el mar d’una forma divertida i segura.

A més dels esports, els alumnes van tenir l’oportunitat ce conèixer les ciutats d’Alcúdia, Palma de Mallorca i Valdemossa fent un recorregut pels principals punts d’interès. A la nit també hi havia activitats. Cada vetllada va ser diferent ja que s’organitzaven jocs de nit com jocs de descoberta, “Furor”, festa a la platja i fins i tot una visita a un “chill out” on el grup va prendre combinats de fruita amb música suau davant el mar.

Sens dubte un viatge inoblidable per tancar una etapa molt important en la formació dels nostres alumnes.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.