L’actualitat

< Tornar al llistat

TALLERS D'INTERNET SEGURA AL GUINOVARDA

07/11/2016

Per tal de completar la formació dels nostres alumnes, al llarg del curs s'imparteixen un seguit de xerrades i tallers, que encara que no tinguin una relació directa amb els continguts curriculars, són molt importants per donar suficients eines al nostre alumnat dins de la realitat en la qual es desenvolupen.

Una unitat del Mossos d'esquadra realitza uns tallers per als joves des del 24 d'octubre al 4 de novembre, en els quals s'informa i aconsella sobre la forma més segura d'utilitzar internet i les xarxes socials.

Un professional explica amb exemples clars i entenedors els possibles riscos i perills de la xarxa i d'una forma sencilla i propera informa d'un seguit de precaucions, fàcils de realitzar, per intentar minimitzar problemes als joves.

Alguns dels consells són: desconfiar dels desconeguts, mantenir només els contactes de confiança, utilitzar claus o paraules secretes per identificar els coneguts, etc. Hem de pensar que hi ha persones que poden entrar dins el nostre ordinador, fer-se passar per nosaltres i poden estafar o enganyar des del nostre terminal.

Des de Coordinació Pedagògica es valoren molt possitivament aquestes activitats.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.