L’actualitat

< Tornar al llistat

SORTIDA DELS ALUMNES DEL 1R DE TÈCNIC EN ATENCIÓ A LES PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA A LA RESIDÈNCIA "LA TORRETA" DE PIERA

07/12/2016

El passat 2 i 8 de novembre,els alumnes de primer de TAPSD de l’Institut Guinovarda vam poder fer realitat l’esperada visita a una residència de Piera. Vam visitar la residència “la Torreta”, on vam poder entrevistar a una de les tècniques amb més experiència i teníem previst entrevistar al fisioterapeuta, però per assumptes de treball no va poder assistir.

En arribar a la residència ens va atendre la directora i ens va presentar la tècnica que ens va atendre la resta de la visita. Ens van fer una petita ruta per la residència i desprès d’ensenyar –nos les diferents sales i habitacions, vam pujar a una sala a on vam poder fer la entrevista.La tècnica que ens va resoldre dubtes i ens va explicar les seves experiències.

Em va agradar molt la conclusió a la qual vam arribar: cuidar a persones amb dependència és una de les feines més maques, ja que es treballa amb persones i no amb màquines i sobretot perquè és una feina molt agraïda pels usuaris i pels seus familiars.

Escrit per Houda Azrak (alumna de primer de TAPSD de l’INS Guinovarda)

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.