L’actualitat

< Tornar al llistat

EL GUINOVARDA VA AL TEATRE

09/02/2017

El mes de febrer ha començat amb teatre per al Guinovarda. El passat dia 2 un nombrós grup d'alumnes de 3r i 4t d'ESO van tenir l'oportunitat de viure una part de la història a través de l'obra musical Scaramouche.

La compania Dagoll Dagom presenta aquesta obra que té com a escenari la Revolució francesa, i a un protagonista, que dóna títol a l'espectacle; un heroi emmascarat que serà el defensor del poble. Escriurà planflets revolucinaris i s'enfrontarà amb l'aristocràcia donant esperança a tothom.

El musical ha estat una experiència enriquidora ja que per a molts dels nostres alumnes era la primera vegada que assistien a una obra de teatre d'aquestes característiques i realitzada amb tant importants mitjans.

Els alumnes de 2n de Batxillerat van assistir a una representació força diferent. El dia 6 de febrer van desplaçar-se a Igualada per gaudir d'una versió de Últimas tardes con Teresa.

Aquesta obra forma part del currículum de Batxillerat com a lectura prescriptiva d'aquest curs i en aquest cas, després de la representació, el director i els actors van fer un col·loqui amb els estudiants aprofundint en el sentit de l'obra i la seva posada en escena.

L'experiència va ser molt interessant i va permetre una posada en comú molt interessant.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.