L’actualitat

< Tornar al llistat

CLOENDA DE LA VUITENA EDICIÓ DEL PROJECTE TOCATTA

24/02/2017

La iniciativa, en la que hi han participat els alumnes de 5è de primària de les escoles de Piera, pretén apropar els infants a la música instrumental

El passat 20 de febrer es va celebrar el concert final del projecte Tocatta, que aquest any ha arribat a la seva vuitena edició. Es tracta d’una iniciativa organitzada de forma conjunta entre l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases i els centres educatius del municipi i en la que hi participen els alumnes de 5è de primària de les escoles de Piera.

El projecte no pretén que els infants aprenguin a tocar un instrument sinó que es familiaritzin amb ell i el facin sonar. L’activitat suposa un primer contacte tant a nivel individual com en grup, una modalitat amb la que es mostra als infants que és possible fer sonar diferents instruments alhora i en la que cadascú ha d’assumir diferents rols.

Els alumnes han participat en tres sessions de música instrumental que han anat a càrrec dels professors de l’Aula de Música, que han estat els que s’han traslladat als centres educatius per impartir la formació.

El projecte va començar al mes d’octubre i ha finalitzat aquest mes de febrer amb un concert final al que es va convidar a amics, companys, pares i altres familiars. Els organitzadors valoren de forma positiva la iniciativa atès que consideren que la música és una important eina de cohesió social i que, en aquest cas, enriqueix la col·laboració que s’estableix entre els diversos centres educatius de la vila.

Arxivat a: AMM, PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.