L’actualitat

< Tornar al llistat

OBERT EL TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ A LA LLAR D'INFANTS I ALS ENSENYAMENTS POSTOBLIGATORIS

05/05/2017

Les famílies interessades en optar a una plaça d’escola bressol tenen fins al proper 12 de maig per a tramitar la sol·licitud per al curs 2017-2018

Del 2 al 12 de maig romandrà obert el termini per formalitzar la preinscripció a la Llar d’Infants Municipal El Gall Mullat per al curs 2017-2018. Aquest tràmit és necessari per obtenir una plaça d’escola bressol pública per a nens i nenes de primer cicle d’educació infantil (de 0 a 3 anys). Per a ser admesos, els infants han d’haver complert, com a mínim, 16 setmanes a l’inici del curs. Una vegada complimentada la sol·licitud s'ha de presentar, amb tota la documentació necessària, a la pròpia llar d’infants. 

Estudis postobligatoris i formació d’adults 

Posteriorment, del 16 al 24 de maig, s’obrirà un nou període de preinscripció a l’INS Guinovarda per accedir als estudis de batxillerat i als cicles formatius de grau mitjà. A Piera es poden cursar els cicles de sistemes microinformàtics i xarxes i el d’atenció a persones en situació de dependència. Del 15 al 26 de maig hauran de presentar la documentació totes aquelles persones que vulguin accedir a algun dels cursos inclosos en el PFI-PTT de l’Anoia Sud. Actualment a Piera es compta amb dues especialitats: una d’auxiliar en activitats d’oficina i en serveis administratius i una altra d’auxiliar en jardineria.

Per a més informació sobre les preinscripcions podeu adreçar-vos al departament d'Ensenyament de l’Ajuntament ubicat a La Bòbila (av. Ctra. d'Igualada, 2, tel. 93 776 00 76), als centres educatius i al web del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.