L’actualitat

< Tornar al llistat

9ES OLIMPÍADES DE GEOLOGIA DE CATALUNYA

01/03/2018

El passat 23 de febrer es va celebrar a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) de la UPC la 9a edició de les Olimpíades de Geologia de Catalunya.

Va ser un concurs on van participar vuitanta-quatre alumnes de batxillerat de diferents centres de Catalunya. L’INS Guinovarda va presentar, a aquesta primera fase territorial, tres equips formats  per nou alumnes.

L’alumne Carles Sánchez va ser felicitat pels organitzadors de les olimpíades pel resultat obtingut i l’institut va ser obsequiat amb un Power Bank per classificar-se entre els deu primers.

L'objectiude la celebració anual d’aquestes Olimpíades és estimular i implicar els estudiants en el coneixement de la Geologia, remarcar la seva importància en el món actual com la ciència que ens ajuda a conèixer i entendre el nostre planeta i promocionar alhora el seu progrés i desenvolupament.

Els guanyadors d'aquesta primera fase participaran en laFase Nacional de les Olimpíades Espanyoles de Geologia, que tindran lloc a Segovia el dia 17 de març de 2018.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.