L’actualitat

< Tornar al llistat

XERRADES D’ORIENTACIÓ ACADÈMICA A L’INS GUINOVARDA

06/03/2018

Els alumnes de l’INS Guinovarda també han assistit a diverses xerrades d’orientació acadèmica per tal de tenir més informació a l’hora de triar el seu itinerari formatiu.

 Els alumnes de 4t d’ESO van assistir a unes xerrades sobre el batxillerat, organitzades pel Pla d’Acció Tutorial del centre. El coordinador de Batxillerat, Joan Ordi, va ser l’encarregat d’impartir aquestes sessions informatives.

 L’alumnat va tenir l’oportunitat de conèixer què és el Batxillerat  (els diferents itineraris, les matèries comunes, optatives i de modalitat...) i de rebre l’orientació necessària per triar l’itinerari que més li convé segons els seus interessos professionals, expectatives de futur, motivacions,...

 El passat 2 març els alumnes de 2n dels cicles de grau mitjà van assistir a una xerrada sobre els Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), organitzada per la Diputació de Barcelona.

 L’alumnat va tenir l’oportunitat de conèixer què són els CFGS: els requisits per accedir a aquests cicles, les famílies professionals de grau superior, titulacions, la continuïtat en els estudis...,  i de rebre l’orientació necessària per triar el cicle superior que més li convé segons els seus interessos professionals, expectatives de futur, motivacions,...

 Per altra banda,  els alumnes de 2n de Batxillerat científic i tecnològic van assistir a una xerrada informativa sobre el Campus Universitari d’Igualada.

 Dues estudiants d’Enginyeria Química, que actualment treballen en aquest centre igualadí adscrit a la UPC i a la Universitat de Lleida (UdL), van ser les encarregades d’informar i d’orientar sobre quins estudis universitaris poden cursar en aquest Campus tan proper.

 Els objectius d’aquestes xerrades són orientar els estudiants en la tria dels estudis que realitzaran després de finalitzar la seva etapa formativa actual, resoldre els dubtes que es puguin presentar i que siguin conscients que serà una formació preparatòria per als estudis superiors, universitaris o bé professionals.

 

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.