L’actualitat

< Tornar al llistat

TEATRE NU DE PROP

02/05/2018

El passat 27 d’abril els alumnes de 1r d’ESO de l’INS Guinovarda van visitar la Casa del Teatre Nu a Sant Martí de Tous, on treballa i crea els seus espectacles la Companyia del Teatre Nu.

Alumnes i professors van conèixer com treballa una companyia de teatre per arribar a crear un espectacle. Van viure de prop la representació de la llegenda de la senyora del Castell de Tous amb la participació d’alguns alumnes, que es van sentir per un cop actors de debò.

En diferents espais de La Casa, van poder treballar diferents aspectes del teatre i del seu procés creatiu. En una de les sales, van realitzar un taller de creació d’una llegenda a partir de paraules escrites pels nois i noies i, a l’aula d’expressió, van realitzar activitats d’expressió corporal per aprendre a moure el cos i deixar-se anar quan hagin d’actuar algun cop en algun escenari.

També van gaudir d’una visita guiada per conèixer l’entorn del poble. Una passejada que els va apropar a l’església i al castell del municipi i la seva història.

Després de Quins clàssics!, compartir una jornada plena d’emocions i sorpreses amb la Companyia de Teatre Nu ha estat una experiència lúdicocultural molt positiva per apropar l’alumnat a tot allò que envolta el món de les arts escèniques.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.