L’actualitat

< Tornar al llistat

UNA ALUMNA DE L’INS GUINOVARDA GUANYA EL PREMI TERRITORIAL CATALUNYA CENTRAL DE FICCIONS

28/05/2018

El 23 de maig la Pedrera-Casa Milà de Barcelona va acollir el lliurament de premis de la 10a edició del concurs literari Ficcions, organitzat per l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC). En l’acte, es van donar a conèixer els relats guanyadors del concurs i els premis territorials.

Tània Monleón i Gramunt, de l’INS Guinovarda va aconseguir el Premi Territorial Catalunya Central amb El noi que mai he estat, un relat creat a partir de l’inici de la novel·la Marina, de Carlos Ruiz Zafón, i que va ser la història de les comarques centrals més ben valorada pel jurat.

L’edició d’aquest any de Ficcions, l’aventura de crear històries va comptar amb la participació de 3.593 alumnes d’entre 14 i 18 anys d’arreu de Catalunya, País Valencià i Illes Balears provinents de 314 centres educatius diferents.

A la Catalunya Central, hi van participar 265 alumnes de 21 centres educatius, dels quals 8 grups formats per 15 estudiants van aconseguir arribar a la final.

Aquest concurs literari es va crear amb la finalitat de promoure la lectura i l’escriptura en català entre els joves dels territoris de parla catalana.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.