L’actualitat

< Tornar al llistat

Celebrat el Consell d'Infants i Adolescents

19/09/2024

El passat dimecres es va celebrar l'última sessió d'una iniciativa que afavoreix la implicació en la vida pública dels infants i adolescents del municipi.

La Sala de Plens va acollir dimecres 18 de setembre la 9a sessió del Consell d'Infants i Adolescents de Piera. Aquesta va ser l'última sessió de l'any, en una convocatòria conjunta als alumnes de primària i secundària, i va comptar amb l'assistència dels membres nomenats en la sessió constitutiva del període 2023-24.

En aquesta sessió, els membres del consell es van poder retrobar per compartir una estona de jocs, intercanviar opinions sobre temes que els interessen i per elaborar una de les tasques que tenien pendents, entre les quals la redacció d'una carta per enviar a l'ajuntament de Le Bacarès per demanar si es volen agermanar amb Piera.

El Consell és un òrgan impulsat pel consistori amb la voluntat de fomentar la participació dels infants i adolescents pel que fa als assumptes relacionats amb la millora del nostre municipi, promocionar els drets infantils i educar en els valors i principis de la democràcia.

 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.