L’actualitat

  1. 22/05/2015
    El passat dijous 21 de maig, els alumnes que cursen religió catòlica de la Secció d'Institut Salvador Claramunt de Piera van visitar l'església de Santa Maria de Piera i la capella del Sant Crist acompanyats de la seva professora i el director del centre.
    Arxivat a: INS Salvador Claramunt
  2. 21/05/2015
    El passat divendres 30 d’abril, l’Escola Les Flandes va celebrar les la seva tradicional Jornada esportiva on els infants es van poder sentir autèntics atletes, compartint cadascuna de les proves esportives amb els pares i mares, i els propis mestres de l’escola.
    Arxivat a: Escola Les Flandes
  3. 19/05/2015
    Un curs més els alumnes de sisè de les escoles Creixà, Herois del Bruc i Apiària han pogut conèixer de prop el Parc Natural del Garraf.
    Arxivat a: E.A. Apiària, Escola Creixà, Escola Herois del Bruc
  4. 15/05/2015
    El Pla Educatiu d’Entorn de Piera vol tornar a engegar el projecte de reforç escolar d’estiu en els centres de secundària públics del municipi per aquest motiu cerca persones voluntàries amb formació acadèmica (mínim nivell batxillerat).
    Arxivat a: PEEP
  5. 15/05/2015
    Amb motiu de la diada de Sant Jordi i les festes del Sant Crist, s’han realitzat diverses trobades entre les escoles i les institucions de la gent gran del municipi.
    Arxivat a: E.A. Apiària, Escola Bressol La Tortuga, Escola Bressol Municipal, Escola Creixà, Escola Herois del Bruc, Escola Les Flandes, PEEP
  6. 14/05/2015
    Els PFI - Programes de Formació i Inserció, antics PQPI, s'adrecen a persones joves d'entre 16 i 21 anys que finalitzen l'educació secundària obligatòria sense haver-ne obtingut el graduat.  L'objectiu dels PFI és proporcionar la formació bàsica i pr...
    Arxivat a: PFI-PTT
  7. 13/05/2015
    Els alumnes de 3r d’ESO de l’escola Apiària han gaudit de la visita de l'Emiliano Valdeolivas. Es tracta d’un cantautor que amb la seva veu tan característica i especial intenta apropar als nois a la poesia espanyola. En la seva visita els ha cantat ...
    Arxivat a: E.A. Apiària
  8. 12/05/2015
    Un curs més l'INS Guinovarda ha obert les seves portes per celebrar una jornada esportiva amb alguns centres de la nostra comarca. El passat divendres 8 de maig alumnes del SI Salvador Claramunt (Piera), de l'Escola Apiària (Piera), del SI Masquefa, de l'INS Montserrat Colomer (Sant Esteve Sesrovires) i de l’INS Ginovarda es van trobar per viure un matí a l'aire lliure i gaudir d'una experiència esportiva diferent.
    Arxivat a: E.A. Apiària, INS Guinovarda, PEEP , INS Salvador Claramunt
  9. 12/05/2015
    Els alumnes de la branca d’Auxiliar en Vivers i Jardins dels PFI-PTT de l’Anoia Sud iniciaran una col·laboració amb l’escola Herois del Bruc dins el Projecte Integrat, un projecte transversal amb tots els mòduls formatius específics.
    Arxivat a: PFI-PTT
  10. 12/05/2015
    Piera va acollir la 4a edició de La Trama, encontre de joves a escena, una trobada en què les escoles de teatre participants fan tallers diversos relacionats amb les arts escèniques.
    Arxivat a: Escola de Teatre
Anterior Pàgina 106 de 120 Següent

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.