L’actualitat

  1. 25/11/2014
    “El rei lector” és una activitat que es realitza a l’escola Herois del Bruc. Es tracta d’una activitat motivadora tant pels nens i nenes de Cicle Inicial com per les famílies, ja que sense el seu suport i col.laboració no seria possible. L’activitat ...
    Arxivat a: Escola Herois del Bruc
  2. 06/10/2014
    L’escola Herois del Bruc engega un nou projecte aquest curs 2014-15 pels alumnes d’educació infantil de P3. Seran els propis alumnes els que decidiran, unes tardes a la setmana, quins ambients volen treballar partint dels seus interessos.
    Arxivat a: Escola Herois del Bruc
  3. 02/07/2014
    El passat divendres 20 de juny les escoles de primària van clausurar el curs amb les seves particulars festes on hi va haver jocs, exposicions, concerts i exhibicions per compartir amb la família.   Els centres que imparteixen estudis secundaris i ba...
    Arxivat a: General, E.A. Apiària, Escola Creixà, Escola Herois del Bruc, INS Guinovarda, INS Salvador Claramunt
  4. 12/06/2014
    Els alumnes i professors de  l'Escola Herois del Bruc han gravat un Lipdub. Amb el ritme de la cançó Som com som de Filippo Landini podem conèixer més de prop l'escola i els seus protagonistes. Podeu veure el resultat en aquest enllaç.
    Arxivat a: Escola Herois del Bruc
  5. 11/06/2014
    L’AFA de l’Escola Herois del Bruc ha subvencionat una obra de teatre en anglès pels alumnes del centre. La companyia de teatre BlueMango ha estat l’encarregada d’oferir les representacions adaptades a l’edat i nivell de l’idioma.
    Arxivat a: Escola Herois del Bruc
  6. 10/06/2014
    L'Escola Herois del Bruc, dins del Pla Educatiu d'Entorn, ha portat a terme l'activitat "Teatre a l'escola", on el professor Josep Gras ha estat l'encarregat de dirigir l'activitat durant tot el curs 1 hora setmanal als alumnes de 5è.
    Arxivat a: Escola Herois del Bruc, PEEP
  7. 03/06/2014
    El passat 23 de maig l'escola Herois del Bruc va acollir la primera trobada esportiva comarcal de centres educatius de primària de l'Anoia promoguda pel consell esportiu de la comarca.
    Arxivat a: Escola Herois del Bruc
  8. 13/05/2014
    L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Herois del Bruc va celebrar, el passat 10 de maig, una nova edició de la Festa de l’Esport amb la idea de fomentar l'esport entre els alumnes i la interacció entre les famílies. L'objectiu principal va ser passar-ho bé fent esport.
    Arxivat a: Escola Herois del Bruc
  9. 13/05/2014
    Els alumnes de sisè de totes les escoles de primària del municipi han conegut un dels espais protegits que conformen la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona: el Parc del Garraf.
    Arxivat a: General, E.A. Apiària, Escola Creixà, Escola Herois del Bruc, Escola Les Flandes
Anterior Pàgina 25 de 25

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.