L’actualitat

  1. 21/05/2015
    El passat divendres 30 d’abril, l’Escola Les Flandes va celebrar les la seva tradicional Jornada esportiva on els infants es van poder sentir autèntics atletes, compartint cadascuna de les proves esportives amb els pares i mares, i els propis mestres de l’escola.
    Arxivat a: Escola Les Flandes
  2. 15/05/2015
    Amb motiu de la diada de Sant Jordi i les festes del Sant Crist, s’han realitzat diverses trobades entre les escoles i les institucions de la gent gran del municipi.
    Arxivat a: E.A. Apiària, Escola Bressol La Tortuga, Escola Bressol Municipal, Escola Creixà, Escola Herois del Bruc, Escola Les Flandes, PEEP
  3. 26/05/2014
    El passat 16 de maig es va organitzar el primer torneig de futbol interescolar del municipi. Els alumnes de 6è de totes les escoles de primària de Piera van gaudir d’una trobada on es van potenciar l’esport i les relacions entre els escolars.
    Arxivat a: PEEP , Escola Les Flandes
  4. 13/05/2014
    Els alumnes de sisè de totes les escoles de primària del municipi han conegut un dels espais protegits que conformen la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona: el Parc del Garraf.
    Arxivat a: General, E.A. Apiària, Escola Creixà, Escola Herois del Bruc, Escola Les Flandes
Anterior Pàgina 8 de 8

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.